Janneke heeft een aantal dichtbundels gemaakt, steeds met 21 gedichten. Haar laatste bundel ‘Ik ben er nog’ blijkt achteraf een voorbode te zijn van haar naderende ziekte. De dichtbundel bevat ook een aantal opmerkelijke gedichten. Haar eerdere gedichten zijn thematisch geordend. Een aparte bundel zijn de Troostgedichten en de bundel Nachtelijke omzwervingen, die bestaat uit 7 gedichten met 7 kunstafbeeldingen uit haar eigen werk. Alle dichtbundels kosten € 10,– per stuk en zijn te bestellen via Uitgeverij Aan de Tijd.

Hieronder de afbeeldingen die horen bij de bundel Nachtelijke omzwervingen.

Voor het boek ‘Op je wenken bediend’ van Siegwart Knijpenga maakte Janneke een achttal illustraties die hieronder staan afgebeeld. Het boek is verkrijgbaar via Uitgeverij aan de Tijd. Het boek is in 2011 uitgegeven en dat is ook de datum van de illustraties. De afgebeelde illustraties zijn te koop voor € 100 per stuk.

De illustraties zijn respectievelijk: 1. vastzitten, loskomen, verschuiven, 2. buiten en binnen, 3. een beetje naar vroeger, 4. op nieuwe koers, 5. confrontatie, 6. slagschaduwen, 7. regie

 

In 2015 heeft Janneke een aantal ontwerp illustraties gemaakt voor een uitgave van het Nieuwe Testament van de Christengemeenschap. Die opdracht is uiteindelijk aan een ander gegund, maar de illustraties heeft ze goed bewaard. Deze kwamen te voorschijn tussen de drukproeven van Hoe de kleine engel op aarde kwam. Ze heeft deze illustraties gebaseerd op het thema Ik ben.

Het zijn resp. de ware wijnstok, de goede herder, de weg, brood des levens, opstanding. Er ontbreken er nog twee, namelijk licht der wereld en de deur. Die zijn wel gefotografeerd, maar nog niet in werkelijkheid opgedoken.In bijgaand pdf document zijn ze allemaal te vinden.