Dit is een overzicht van de exposities die zijn of worden ingericht na het overlijden van Janneke op 19 september 2018. De meest recente exposities vindt u door naar beneden te scrollen.

Van 3 tot en met 31 augustus 2018 had Janneke een overzichtstentoonstelling in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Hiervan is door Floris een video gemaakt, waarin Roswitha (een petekind van Janneke) en Leon, haar vriend, een muzikale ondersteuning hebben gebracht voor Janneke. Deze video kunt u hier zien.

Vanaf 27 oktober tot en met 24 mei 2019 was er een tentoonstelling van Janneke’s werk in het gemeentehuis van Medemblik, Dick Ketlaan 20, 1687 CD Wognum. Het is het middelste gebouw. Hieronder een impressie van de tentoonstelling, waarbij wij de route van de expositie lijst volgen binnen het gebouw.

Gedurende lijdenstijd en Pasen (van 23 maart tot 24 mei 2019) hing werk van Janneke in de Lukaskerk in Alkmaar en het therapeuticum Egelantier in Bergen.

Op 2 juni 2019 werd de zomer-expositie geopend in de kerk van de Christengemeenschap in Colmar. Deze tentoonstelling duurde tot de eerste week van september. Door aankoop hangen nu 4 schilderijen van Janneke permanent in de kerk in Colmar. Meer informatie over de kerk in Colmar kunt u vinden op deze pagina. Dit werk is te zien na de mensenwijdingsdienst. Onderstaand een kleine impressie van de tentoonstelling.

Een expositie gedurende de zomerperiode bij Scorlewald tot eind september. Onderstaand een impressie.

Een expositie in de Andrieskerk in Amsterdam van 27 september tot 25 oktober. Onderstaand een impressie van het werk zoals het daar hangt gedurende de Michaelsperiode.

In de afgelopen twee weken zijn er drie tentoonstellingen van Janneke ingericht, die gedurende de advent, kerst en epifanie periode te bezichtigen zijn. De tentoonstellingen duren tot 2 februari 2020 (Christengemeenschap Leiden) en 10 februari 2020 (Christengemeenschap Alkmaar en het therapeuticum de Egelantier in Bergen). Kijk voor de tijden om deze tentoonstellingen te bezoeken op www.christengemeenschap.nl onder de gemeenten Leiden en Alkmaar. Voor Alkmaar is de link mensenwijdingsdienst . In principe is dit steeds na de Mensenwijdingsdienst. In de kerstperiode vindt die veelvuldig plaats. Hierbij een impressie van het werk van Janneke dat in de Christengemeenschap Alkmaar hangt.

In september 2020 was er werk van Janneke te zien in het Therapeuticum Aurum in Zoetermeer.

In de adventperiode 2020 en epifanie 2021 was er werk van Janneke te zien in de kerk van de Christengemeenschap in Antwerpen.

Vanaf 11 september hangt er werk van Janneke in het therapeuticum Aurum in Zoetermeer

Vanaf 4 oktober 2021 tot 3 januari 2022 is er werk van te zien in de Pastorie in Hoogland in Amersfoort.

Naamloze bijlage 00057