Van 3 tot en met 31 augustus had Janneke een overzichtstentoonstelling in de Bonifaciuskerk in Medemblik. Hiervan is door Floris een video gemaakt, waarin Roswitha (een petekind van Janneke) en Leon, haar vriend, een muzikale ondersteuning hebben gebracht voor Janneke. Deze video kunt u hier zien.

Vanaf 27 oktober tot en met 24 mei 2019 is er een tentoonstelling van Janneke’s werk in het gemeentehuis van Medemblik, Dick Ketlaan 20, 1687 CD Wognum. Het is het middelste gebouw. Bezichtigingstijden zijn van 9.00 – 17.00 uur van maandag tot en met donderdag, op vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur, weekenden gesloten. Hieronder een impressie van de tentoonstelling, waarbij wij de route van de expositie lijst volgen binnen het gebouw.

Gedurende lijdenstijd en Pasen (vanaf 23 maart tot 24 mei 2019) hangt werk van Janneke in de Lukaskerk in Alkmaar en het therapeuticum Egelantier in Bergen. Werk in de kerk is bekijken na de mensenwijdingsdienst, raadpleeg daarvoor deze pagina. De expositie in het therapeuticum is tijdens de openingstijden te bezoeken. Raadpleeg daarvoor de informatie op deze pagina.

Op 2 juni 2019 wordt de zomer-expositie geopend in de kerk van de Christengemeenschap in Colmar. Deze tentoonstelling zal duren tot de eerste week van september. een definitieve datum moet nog worden afgesproken. Meer informatie over de kerk in Colmar kunt u vinden op deze pagina. Ook hier is het werk te zien na de mensenwijdingsdienst. Onderstaand een kleine impressie van de tentoonstelling.