Ik heb mijn hele leven al getekend, en ik vertelde daar als kind hele verhalen bij tegen mijn moeder. Ik kwam op jonge leeftijd echter ook in aanraking met computers waardoor het tekenen een beetje op de achtergrond raakte. Na de opleiding aan Open Studio in Amsterdam (moderne media, beeld en geluid) ben ik webdesigner geworden. Later volgde ik ook de geluidsopleiding aan de Sound Academy in Hilversum. Waarna ik heb gewerkt als geluidstechnicus voor SuperSens in Amsterdam.

Na een reis door Noord-Amerika met zijn indrukwekkende landschappen en omdat op een keer de elektriciteit uitviel, ontdekte ik het tekenen weer! Daarbij kwamen alle schilderlessen van de Vrije School weer van pas, en heb ik een goede beheersing van het kleurenpalet. Ik heb daardoor ook veel abstract werk in pastelkrijt in diepe verzadigde tinten gemaakt. Maar ik heb ook geëxperimenteerd met keramiek voor de afwisseling. En dit zijn objecten geworden waar licht en beweging een rol in spelen.

Ik heb echter niet heel veel te zeggen over wat ik maak. Omdat dit nog steeds een zoektocht is welke nog niet is uitgekristalliseerd. Ik voel me ook niet een “echte kunstenaar” al moet ik wel altijd creatief bezig zijn of dat nou schilderen, tekenen, boetseren, of digitaal is. Ik ben een echte autodidact, al heb ik goed om me heen gekeken en heb ik samen met mijn moeder veel kleur oefeningen gedaan als een soort leermeesterschap.